Din översättningsbyrå

Vi på Contentor är en modern översättningsbyrå med rötterna inom e-handel. Vi specialiserar oss på att hjälpa e-handlare och bolag som säljer tjänster på nätet att få bra översättningar.

Vi är en översättningsbyrå som erbjuder:

  • En stor personalpool med över 200 översättare som ger oss både bredd och kompetens så väl som prisvärdhet.
  • Alla översättare är specialtränade i SEO och online marketing.
  • Som kund har du alltid en kontaktperson hos oss. Vi sköter korrekturläsningen och ser till att dina villkor följs.
  • Specialiserade på stora översättningsjobb, 100 000 ord och större.
  • Allt detta till ett pris långt under traditionella översättningsbyråer.
  • Nöjda kunder i hela landet: vare sig du sitter i Malmö, Göteborg, Stockholm eller Sundsvall.

Referenser

Vill du veta mer om hur vi har arbetar som översättningsbyrå med texter på webben för olika bolag, läs mer här. Vi går igenom case som berättar om utmaningar och vilka tjänster inom översättningar och texter vi har arbetat med.

Läs mer om våra referenser
Rebecca Brodd - VD
Rebecca Brodd - VD
"Det är viktigt för mig att våra kunder kan lita på oss - ofta arbetar vi med språk kunden inte har vana av att hantera själva. Det är även viktigt att kunderna är nöjda med oss som översättningsbyrå. Vi ger gärna personlig service på något av våra kontor i Stockholm, Helsingborg eller Berlin."
Karsten Deppert - Marknadschef
Karsten Deppert - Marknadschef
"För mig är det viktigt att du som kund får rätt hjälp. Vi är en översättningsbyrå som värdesätter att dina texter blir bra, både för läsarna så väl som för sökmotorerna."

En översättningsbyrå specialiserad på texter för webben

Vi är en översättningsbyrå som har lång erfarenhet av att översätta webbtjänster och e-handelsbutiker. Vårt arbetssätt är gjort för stora volymer och just e-handelns behov: vi arbetar med en stor mängd översättare, varav de flesta på timbasis. Alla har dock utbildats i SEO och online marketing, samt att vi har kopplat korrekturläsning till alla översättningar. Hela vårt arbetssätt gör att vi kan täcka många olika ämnesområden, språk och erbjuda väldigt konkurrenskraftiga priser.

Vi har byggt ett bolag med fokus på att klara av stora uppdrag och den växande online- och e-handelmarknaden. Det gör att vi inte har höga fasta kostnader utan en flexibel struktur, och kan således erbjuda goda priser, vilket vi vet är viktigt vid stora volymer.

Läs mer om hur vi arbetar och vilka vi på bolaget är här.

Vi har vår verksamhet i Stockholm, Helsingborg och Berlin. Våra kunder finns i hela Sverige och Europa - vi är stolta över att vara den självklara översättningsbyrån från Malmö i Skåne till Luleå i Norrland.